Kabataş Erkek Liseliler de manibux’ı seçti!

Manibux
Manibux
Published in
2 min readMar 19, 2019

--

Kabataş Erkek Lisesi yeni nesil harçlık uygulaması manibux ile buluştu. Türkiye’nin ilk harçlık uygulaması manibux, Türkiye’nin en eski liselerinden biri olan Kabataş Erkek Lisesi ile işbirliğine başladı.

Takvim yaprakları Şubat 1908’i gösterirken Kabataş semtinde Esma Sultan Konakları’nda daha önce kapatılmış olan Aşiret Mektebi’nin yerine açılan Kabataş Erkek Lisesi, kuruluşundan tam 111 yıl sonra Türkiye’nin en dinamik ve en genç uygulamalarından manibux ile el sıkıştı.

Kabataşlı öğrencilerin “Harçlıklarını kendilerinin yönetme talebi” üzerine manibux ile bir araya gelen kadim lise, dijital harçlık uygulaması ile özellikle yatılı öğrencilerin en büyük isteklerinden birini yerine getirdi. Aileleriyle aynı şehri paylaşmayan öğrenciler kolaylıkla harçlıklarına erişebilirken, veliler ise kolayca harçlık göndermenin keyfini sürüyor.

Evlerinden uzakta eğitim gören gençlerin yanı sıra aileleriyle birlikte yaşayan öğrencilerin de finansal okuryazarlık deneyimi için manibux kullanması büyük önem taşıyor.

2018–2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci dönemi itibarıyla Kabataş Erkek Lisesi’ndeki tüm öğrencilere ve velilere güvenli dijital harçlık hizmeti verilmeye başlandı.

Ülkemizde 2017 yılında kullanılmaya başlanan manibux, Android veya Apple mobil uygulamaları üzerinden aktif edilerek ailelerin güvenle harçlık gönderebilecekleri ve gençlerin de mağazalarda, internette ve severek oynadıkları oyunlarda veya tüm banka POS ve ATM’lerinde kullanılabilecekleri bir kart. manibux, ailelerin büyük bir sorunu olan harçlık yönetimine ve kontrolüne, son derece etkili ve kolay bir çözüm getirirken, gençlerin de alışverişlerini daha bilinçli, hızlı ve avantajlı koşullarda yapmalarına olanak tanıyor. Aileler uygulama üzerinden anında harçlık gönderebildikleri gibi, düzenli harçlık tanımlayabilirler, çocuklarının harcamalarını takip edebilir ve finansal okuryazarlığı öğrenmelerine katkı sağlayabilirler. Üstelik manibux’a özel birçok indirimden de faydalanmak da mümkün.

manibux, birçok ailenin harçlık gönderme konusunda yaşadığı sorunlara çözüm sunarken her geçen gün yeni özellikler geliştirerek harçlık göndermenin yanında eğitim verme, güvenlik sağlama, sosyal sorumluluk aşılama gibi misyonları da bünyesinde barındırıyor. Ayrıca gençlerin de para yönetimi alışkanlıklarını küçük yaşta edinebilmelerine yardımcı olan manibux ile gençler kendilerine hedefler koyabilecek ve bu hedefler doğrultusunda harçlıklarını biriktirebilecekler.

Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine dağıtılan manibux kart ile gençler, manibux’ın sunduğu avantaj, kampanya ve indirimlerden de yararlanırken, okul yönetimi de etkinlik ve burs verme gibi aksiyonlarda kartı kullanabiliyor.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için www.manibux.com adresine bekliyoruz!

--

--

Manibux, ailelerin ve gençlerin harçlıklarını yönetecekleri, harcamalarını yapabilecekleri, hesap hareketlerini takip edebilecekleri harçlık yönetim sistemidir.