Her manibux kullanıcısı yaptığınız kişi için 5 TL kartınıza hediye

Manibux
Manibux
Published in
1 min readJul 24, 2018

--

Manibux kullanıcılarının çocuklarına ek harçlık kazanma fırsatı veriyoruz. Tanıdıklarını manibux kullanıcısı yapanlar kazanıyor.

Uzun bir süredir arkadaşlarını platforma kazandıranları ödüllendirmek isteyen manibux, tanıdıklarını manibux kullanıcısı yapanlara para ödülü veriyor. Bu uygulamayla tanığını manibux’lı yapanlar 5TL harçlık kazanırken, davet ettiğiniz tanıdığınız da manibux’a uygulama üzerinden ilk harçlık yüklemesinde 5 TL kazanıyor. Elbette davet ettiğiniz tanıdığınızın ve kendinizin kart arkasında bulunan barkod numarasını 0 542 283 09 66 Whatsapp hattımıza göndermeniz gerekiyor.

Kampanya’dan yararlanma şartları:

  1. 5 TL ödülü kazanmanız için tanıdığınızın da D&R mağazalarından veya www.n11.com üzerinden manibux kart satın alıp android veya apple mağazalarından indireceği manibux uygulaması üzerinde bugünden itibaren aktif etmesi gerekmektedir.
  2. Tanıdığınızın da 5 TL ödül kazanması ve kartına yüklenmesi için manibux uygulaması üzerinden tanımladığı karta en az bir kere harçlık yüklemesi gerekmektedir.
  3. manibux herhangi bir zamanda kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve etkinliğini gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
  4. Bir kullanıcı bir takvim ayı içerisinde maksimum 6 kez davet ettiği tanıdığı için ödül kazanabilir.
  5. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

--

--

Manibux, ailelerin ve gençlerin harçlıklarını yönetecekleri, harcamalarını yapabilecekleri, hesap hareketlerini takip edebilecekleri harçlık yönetim sistemidir.